Aikuisten kuntojumpat

Kesäjumppa ti 7.6., ti 14.6. ja ti 21.6. klo 17.30-18.15 Keminmaan Keskuskentällä. Ilmainen osallistuminen, vaihtuvat ohjaajat, tervetuloa!

Keminmaan vapaa-aikapalvelut järjestää aikuisille ja eläkeläisille kesäjumppia: https://www.keminmaa.fi/index.php?p=Tapahtumat

Mukavaa kesää kaikille! Viikko-ohjelma kaudelle 2022-2023 julkaistaan elokuussa (ma 15.8.). Jumpat jatkuvat syyskuussa (ma 5.9.). Aikuisille on tulossa uusia tunteja!

Tervetuloa jumppaamaan hyvässä seurassa!

Miten mukaan toimintaan?

• Voit vapaasti kokeilla kaikkia aikuisten tunteja ilmaiseksi 2 viikon ajan.

• Kaikki kuntojumpat sopivat myös aloittelijoille.

• Voit ilmoittautua jumpille joko itse jumpilla (maksu käteisellä) tai netin kautta seuramme Hoikassa (sähköisessä jäsentietojärjestelmässä).

• Lisätietoa löydät tämän sivun alaosasta

Aikuisten jumpat ja tuntikuvaukset

Tehotreeni

Aika: Ma klo 18.30-19.15

Paikka: Lassilan koulu, Koulutie 2.
               Sisään salin viereisestä ovesta.

Ohjaajat: Marjo Huhtanen, Anja Kiuru

Tuntikuvaus: Tehokasta kuntojumppaa vaihtelevin teemoin. Toiminnallista harjoittelua oman kehon painolla ja eri välineillä. Tällä tunnilla kehität kestävyyttä ja koko kehon lihaskuntoa.

Kehonhuolto

Aika: Ma klo 19.20-20.05

Paikka: Lassilan koulu, Koulutie 2. Sisään salin viereisestä ovesta.

Ohjaajat: Marjo Huhtanen, Anja Kiuru

Tuntikuvaus: Rauhallista kuntojumppaa, joka painottuu kehonhuollon eri teemoihin sekä tukilihasten ja tasapainon vahvistamiseen. Tunnilla kehität myös liikkuvuutta ja liikehallintaa.

Tanssitreeni

Aika: Ti klo 17.30-18.30

Paikka: Yläkoulu (Keminmaan keskuskoulu),
               Rovaniementie 31

on takaa,

yläkoulun sisäpihalta.

Ohjaaja: Sani Sipola

Tuntikuvaus: Helppoa ja hauskaa tanssillista jumppaa.  Tunti sisältää monipuolisesti eri tanssin lajeja, muun muassa lavatansseja ja lattareita. Tanssin lomassa tehdään myös sykkeennostoa ja lihaskuntoa. Et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta.

Miesten kuntovoimistelu

Aika: Ti klo 18.30-19.30

Paikka: Yläkoulu/koulukeskus, Rovaniementie 31

kirjaston ja luki
on takaa, yläkoulun sisäpihalta.

Ohjaaja: Heidi Komu

Tuntikuvaus: Monipuolista kuntojumppaa miehille. Tunnilla kehität lihaskuntoa ja liikkuvuutta sekä kohotat peruskestävyyttä.

Ikiliike 60+ -kuntovoimistelu ikääntyville

Aika: Ke klo 16.30-17.30

Paikka: Yläkoulu (Keminmaan keskuskoulu),
               Rovaniementie 31

on takaa,
             yläkoulun sisäpihalta.

Ohjaajat: Anna-Maija Mäkinen, Katja Heikkinen

Tuntikuvaus: Kuntojumppaa yli 60-vuotiaille. Tunnilla jumpataan monipuolisesti eri teemoin. Tunti ei sisällä hyppyjä eikä vaikeita askelsarjoja. Tunnilla kehität erityisesti peruskuntoa ja tasapainoa.

Voimistelukausi 2021-2022

SYKSY 6.9  3.12. 2021 (syyslomaviikolla 18.–24.10 ei ole jumppia)
KEVÄT 10.1 – 6.5.2022 (hiihtolomaviikolla 7. –13.3. ja pääsiäisenä 15.–18.4. ei ole jumppia)

Ilmainen kokeilu ja jumppilla käyminen

Voit vapaasti kokeilla kaikkia aikuisten tunteja 2 viikon ajan. Jumpille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Jumpille ovat tervetulleita kaikki, ikä- tai taitotasosta riippumatta. Tunneilla voit tehdä oman kunnon ja jaksamisen mukaan. Usein ohjaaja antaa myös liikkeille eri vaihtoehtoja, joista voit valita itselle sopivan version.

Jumpille ota mukaan rennot ja joustavat liikuntavaatteet, juomapullo ja hyvää mieltä. Lisäksi voit ottaa mukaan sisäkengät tai jumppatossut.

Voit ilmoittautua ja maksaa jäsenmaksun

1. jumpilla. Maksu käteisellä.
2. netin kautta seuramme Hoikassa (sähköisessä jäsentietojärjestelmässä). Lisätietoa löydät tästä

Jäsenmaksulla saat osallistua kaikille tunneille koko vuoden ajan (syksy+kevät). Jäsenmaksut näet tästä. Mikäli maksat jäsenmaksun liikunta-/kuntoseteleillä, tuo ne jumpalle.

Liikunta- ja kuntosetelit sekä Sporttipassi

Voit maksaa myös seuraavilla liikunta- ja kuntoseteleillä:
- Smartum
- TYKY
-  Nets
- Edenred

Voit myös maksaa SPORTTIPASSILLA:
Kun käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa henkilökohtaisen kausimaksusi SporttiPassin verkkomaksulla.
1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
2. Valitse SporttiPassin verkkomaksut
3. Aloita kirjoittamalla valikkoon Keminmaan Naisvoimistelijat ry, kun järjestelmä löytää sen valitse toimipiste ja paina "seuraava"
4. Kirjoita summa euroissa