Nuoret

Seuramme tarjoa nuorille tanssillista voimistelua, tanssia ja telinevoimistelua.

Tervetuloa mukaan toimintaan myös kesken kauden! Näet viikko-ohjelmasta, jos jokin lasten ja nuorten ryhmä on jo täynnä.

Miten mukaan toimintaan?

1. Tutustu tarjontaan ja tarkista viikko-ohjelmasta, onko ryhmässä tilaa
2. Ilmoittaudu ryhmään tai jonotuspaikalle Hoikassa (sähköisessä jäsentietojärjestelmässä)
3. Kokeile jumppia ilmaiseksi kahden viikon ajan

Lisätietoa jäsen- ja ryhmämaksuista sekä ilmoittautumisesta löydät Seura-välilehdiltä: "jäsenmaksut" ja "ilmoittautuminen".

--

Ryhmien kauden päätavoiteena on osallistuminen jokavuotiseen Voimisteluliiton Lumo -tapahtumaan. Tämän lisäksi ryhmät ovat vuosien aikana osallistuneet aktiivisesti moniin kansallisiin suurtapahtumiin, kuten Suomi Gymnaestradaan. Osa ryhmien jäsenistä on osallistunut myös neljän vuoden välein järjestettävään kansainväliseen World Gymnaestrada -tapahtumaan.

Lisätietoa voimistelun ja tanssin Lumo -tapahtumasta löydät tästä.Tapahtumaan osallistuminen on vapaaehtoista, mutta toivomme nuorten sitoutuvan toimintaan ja täten myös Lumoon osallistumiseen. Reissusta aiheutuu hieman lisäkustannuksia voimistelijalle (lisenssi ja matkakulut).

--

Voimistelukausi 2021-2022

SYKSY 6.9  3.12. 2021 (syyslomaviikolla 18.–24.10 ei ole jumppia)
KEVÄT 10.1 – 6.5.2022 (hiihtolomaviikolla 7. –13.3. ja pääsiäisenä 15.–18.4. ei ole jumppia)