Voimistellen läpi elämän - vuodesta 1950 lähtien

-   Jäsenmäärä ollut viime vuosina 300-400 välillä
-   Suurin osa jäsenistä Keminmaasta, loput lähikunnista
-   Toimintaa viikottain noin 25 ryhmässä
-   Monipuolisesti voimisteluliikuntaa lapsille, nuorille, aikuisille ja eläkeläisille
-   Harrastevoimisteluseura, joka osallistuu Voimisteluliiton esiintymistapahtumiin
-   Seura toimii vapaaehtoisvoimin
-   Suomen Voimisteluliiton tähtiseura 2011

Toiminta-ajatus

Keminmaan Naisvoimistelijat edistää eri ikäisten harrastajien voimistelua ja tarjoaa elämyksiä voimistelun parissa.

Arvot

Voimistelun iloa ja elämyksiä
Onnistumisia yhdessä toimien
Mahdollisuuksia kaikille - laadukkaasti

”Halutuinta voimistelua ja toimintaa yhdessä”

Keminmaan Naisvoimistelijat ry on 22.11.1950 perustettu voimisteluseura. Tuolloin seura aloitti toimintansa Lautiosaaren Naisvoimistelijat ry:n nimellä. Seuran kotikunnan Kemin maalaiskunnan muutettua nimensä Keminmaan kunnaksi vuonna 1979 vaihtoi seurakin nimensä Keminmaan Naisvoimistelijat ry:ksi.

Toimintamme pohjautuu edelleen samoihin, suomalaisen naisvoimisteluliikkeen periaatteisiin, minkä pohjalta toiminta alunperin syntyi 1800-luvun loppupuolella: terveyttä ja liikuntaa harrastepohjalta.

Seuran jäsenmäärä on noin 350, jäsenistön ikäjakauma on 2-vuotiaista yli 80-vuotiaisiin. Järjestämme toimintaa lapsille, nuorille, aikuisille ja eläkeläisille. Seura on Suomen Voimisteluliiton jäsen. Seurassa toimii aktiivisesti naisvoimisteluseurojen perinteisiin kuuluva Uskollisuuden Kilta.

Tervetuloa seuraamme -oppaasta voit lukea tarkemmin seurasta.