Jäsenmaksut

Keminmaan Naisvoimistelijoiden jäsenmaksut 2022-2023

Sisältää yhdistyksen jäsenmaksun (20€) ja kausimaksun jumpille (syksy 2022 ja kevät 2023)

JÄSENYYSKausi 2022-2023
Aikuiset ja nuoret70 €
Lapset (2007--> synt.)60 €
Miehet (vain miesten kuntojumppa)50 €
Ikiliike (vain 60+ Ikiliike-jumppa)40 €
Pelkkä jäsenyys (ei jumppia)20 €

Yhdellä jäsenmaksulla saat osallistua kaikkiin ikäryhmäsi jumppiin koko vuoden ajan (syksy+kevät 2022-2023).

• Jäsenmaksun lisäksi kouluikäisten lasten ja nuorten ryhmissä on 5€:n ryhmämaksu.
  • Jäsenmaksulasku tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Ohjeet löydät tästä.

Kokeilukerrat - käy kokeilemassa ilmaiseksi

Voit käydä kokeilemassa ilmaiseksi kaikkia seuramme ryhmiä kahden viikon ajan. Ei ole väliä missä vaiheessa vuotta tulet mukaan toimintaan, saat aina kokeilla kaksi viikkoa ilmaiseksi.

Aikuiset

• Voitte vapaasti kokeilla kaikkia aikuisten tunteja kahden viikon ajan.
  • Jäsenmaksu tulee maksaa kolmanteen osallistumisviikkoon mennessä:
    a) jumpalla käteisellä
    b) Hoikan (sähköisen jäsentietojärjestelmän) kautta laskussa merkittyyn eräpäivään mennessä.

Lapset ja nuoret

• Voitte käydä kokeilemassa kaikkia jumppia ilmaiseksi kaksi kertaa, mutta ryhmiin on ilmoittauduttava etukäteen, jotta varmistatte paikkanne ryhmässä.
  • Jäsenmaksulasku luodaan Hoikassa (sähköisessä jäsentietojärjestelmässä) ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Mikäli lopetat jumpan ennen kolmatta osallistumiskertaa, poista ilmoittautumisesi, jotta lasku peruuntuu.

Ryhmämaksut 2022-2023 (lapset ja nuoret)

Jäsenmaksujen lisäksi kouluikäisten lasten ja nuorten ryhmissä on ryhmämaksut (5€/lapsi/vuosi/ryhmä).

Esim. Maija osallistuu kolmeen ryhmään (Voimistelu, Dance ja Mixgym). Hän maksaa koko vuodesta 60€ (jäsenmaksu) + 5€ (Voimistelun ryhmämaksu) + 5€ (Dance) + 5€ (Mixgym). Kokonaiskustannuksiksi tulee 75€ koko vuodesta

Liikunta- ja kuntosetelit sekä Sporttipassi

Voit maksaa myös seuraavilla liikunta- ja kuntoseteleillä:
- Smartum
- TYKY
-  Nets
- Edenred

Voit myös maksaa SPORTTIPASSILLA:
Kun käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa henkilökohtaisen kausimaksusi SporttiPassin verkkomaksulla.
1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
2. Valitse SporttiPassin verkkomaksut
3. Aloita kirjoittamalla valikkoon Keminmaan Naisvoimistelijat ry, kun järjestelmä löytää sen valitse toimipiste ja paina "seuraava"
4. Kirjoita summa euroissa